reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
21 novembre 2013
Circulars

Engeguem una nova iniciativa per poder viure més d'aprop la vostra escola bressol. 

Des de la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals us volem explicar una nova iniciativa que pensem que ens ajudarà que conegueu encara millor com és la vostra escola bressol.

 Volem convidar-vos a passar la tarda a l’escola,  cada darrer divendres de mes (adjuntem calendari). 

 El nostre objectiu és que us sentiu l’escola més vostra, que tingueu l’oportunitat de conèixer-vos millor amb altres famílies de la vostra classe i també, que pugueu estar amb el vostre fill o filla en un espai molt conegut per ells. 

A l’aula també hi haurà els altres companys que utilitzen el servei de tarda i la intenció és que plegats gaudim del dia a dia de l’escola. Les educadores estarem al càrrec d’aquests infants coordinant les propostes que pertoquin a la programació d’aquell dia.

 Compartir aquest espai sense pressa creiem que pot ser agradable per l’infant i per l’adult, tenir el temps per què ens ensenyin la joguina preferida, les fotos de la classe, on penja la seva tovallola... ens permetrà acostar-nos a una altra part del seu món. 

En funció del nombre de famílies que vingueu i dels infants que hi hagi al centre, organitzarem els espais i les activitats.  És important per això que ens aviseu quan vingueu a aquesta activitat, directament a la direcció del centre fins al dia 15 de cada mes (excepte aquest mes de novembre que podeu dir-nos-ho fins  al  dia 27) 

L’horari serà a partir de les 3h fins les 5h.

 Les dates proposades al llarg del curs són: 

29 de novembre

20 de desembre

31 de gener

28 de febrer

28 de març

25 d’abril

30 de maig

 

Desitgem que us agradi aquesta nova iniciativa !