reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
DIETARI DELS NADONS

A l'EBM El Lligabosc duem a terme un conjunt de projectes que cada curs es milloren i amplien en funció de les necessitats de les nostres famílies. 

El curs 14-15 cal destacar la implantació del Projecte Crea't 2, fruit de la continuïtat de la nostra recerca de com treballar millor la creativitat i les emocions dels nostres infants. A més, aquest Projecte inclou la participació de tres escoles de proximitat: l'Escola Cèlia Artiga, l'Escola Ganxets i l'Escola Joan Rebull. Així volem que la tasca iniciada al 0-3 s'asseguri una continuïtat pels nostres alumnes, a més d'aquesta part d'intercanvi i relació, que creiem molt important, entre escola i escola bressol. 

Lóczy, la pedagogia del respecte. El nostre objectiu és que el nen arribi a ser autònom i prengui consciència de què sap fer, de què ha après. L'infant ha d’arribar a conèixer els seus límits, a tenir prudència i a tenir cura d’ell mateix.

La Cartellera diària. L'activitat de cada matí, al moment.

El passadís. Un espai per compartir.

Taller de pares i mares Compartim i acompanyem l'educació dels vostres infants.

El Guaita. La possibilitat de passar un dia a l'escola del vostre fill o filla.

Projecte Crea't. Guardonat amb el 2n PREMI ANGELETA FERRER I SENSAT a la  Recerca i  la Innovació Educatives. Com treballar la creativitat a l'escola bressol.

Infants i Creativitat. La continuació del Projecte Crea't.

Projecte Crea't 2. Durant el curs 14-15, s'inicia un nou projecte convidant a les escoles de primària de proximitat a crear, conjuntament, un blog on compartir i exposar experiències de com treballar la creativitat a l'escola. 

Préstec de llibres: servei de préstec de llibres per a les famílies. Llibres relacionats amb el món de l'educació, de l'infant i la família.