reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
lligabosc

Benvinguts a l'EBM El Lligabosc

L'Escola Bressol El Lligabosc va obrir les seves portes al gener del 2009.

Oferim una atenció educativa a infants des dels 4 mesos als 3 anys, amb una capacitat màxima de 74 alumnes, distribuïts en 5 aules.

L'equip educatiu el formem 12 professionals titulades: una directora, dues mestres, 5 tecniques en educació infantil i quatre assistents infantils. Els equips de professionals  de les Escoles Bressol Municipals de Reus estan gestionats per la Fundació per l'Acció Educativa del Grup SAGESSA pel curs 2021-22.

Ubicada dins el Polígon Agro Reus, disposa d'una accessibilitat ràpida i fàcil. És un edifici d'una sola planta on totes les aules tenen molta llum i disposen de sortida directa al pati.

A partir del curs 2012-13 hem iniciat un nou projecte d'aules obertes, acollint infants d'un a tres anys i formant grups per interessos i no per edats. Una part important del projecte n'és la cartellera diària, on a través del correu electrònic, dia a dia, cada família rep informació detallada amb imatges del que hem fet avui.

La valoració del nou projecte a final de curs ha estat molt satisfactòria tant per les famílies com per l'equip educatiu.

Tenint en compte tot això ens disposem a enfilar el nou curs 2021-22, sabent que el projecte, com cada curs, serà nou i diferent. Aquest setembre, amb la vostra col·laboració, reinventarem novament el projecte per adaptar-lo als infants que aquest curs viuran l'experiència d'aprendre, viure i conviure a l'escola bressol.

Videos Relacionats: 
Reportatge de Canal Reus TV sobre el Nou Projecte Educatiu de l'EBM El lligabosc