reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
Relació família i escola

A la nostra escola donem molta importància a la relació amb les famílies i a mantenir una comunicació oberta, sou la clau pel bon funcionament del centre.  Ens agrada que compartiu tots els moments possibles amb nosaltres, des de dins, participant en l’educació dels vostres fills i filles, per aquest motiu us enviem diàriament la Cartellera, on podeu veure, quasi al moment, com estan i què fan els vostres infants.

Quines activitats utilitzem per informar del seguiment dels vostres fills i filles?

La cartellera diària

Aplicació Bynapp

Les entrevistes individualitzades

Les reunions informatives

La interacció diària durant les entrades i sortides.

El Guaita. Pare i/o mare voleu venir a passar un dia a l'escola?

A més a més també disposem d’altres canals de comunicació com:

La bústia de suggeriments

El web de l'escola

El correu electrònic. Cada dia us fem arribar la cartellera virtual amb imatges i explicant el que hem fet avui a l'escola. Aquesta eina ens permet que els pares i mares conegueu en tot moment el projecte que portem a terme i a la vegada, que a casa tots junts, pugueu compartir l’experiència viscuda.

Pel que fa a la participació, i com que volem que us sentiu una part més d’aquest procés d’aprenentatge, busquem la complicitat de les famílies participant en diverses activitats: festes, sortides, Comissió de pati, organització d'activitats, el Taller de Carnaval o de la Festa de fi de curs, el consell escolar...

Volem que a l'escola us hi sentiu com a casa!