reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
02 febrer 2015
Circulars

Un curs més, Cuina Gestió segueix oferint-nos el seu servei de càtering amb la confiança, proximitat i seriositat de sempre.

Us adjuntem els menús del mes de febrer on hi trobareu els menús de petitons, els tritutars i els berenars.

Cal destacar que, apartir del mes de desembre de 2014, s'han incorporat una sèrie de canvis en els menús triturats dels dinars amb l'objectiu que siguin més variats en ingredients i gusts. Així doncs, els canvis seran:

  • Incorporació d'arròs a més de la patata com a font principal d'hidrats de carboni.
  • Més varietat de verdures tals com la ceba, el porro i la bleda que es sumaran a les utilitzades en l'actualitat que són la bajoca, la pastanaga i el carbassó. El triturat tindrà 3 verdures combinant i alternant aquestes 6 verdures enumerades.

Esperem que aquests canvis siguin del vostre grat i com no, dels infants que mengen a l'escola bressol.

Fitxers Relacionats: