reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
01 setembre 2015
Notícies

Consells per viure-la millor. 

L'adaptació és el procés que viuen els infants abans d'integrar-se al món de l'escola bressol. Hi intervenen molts factors, tots ells, bàsicament, emocionals. L'estat emocional dels infants respecte a l'escola bressol és el reflex de l'estat emocional dels pares. Per aquest motiu, us aconsellem viure-ho en positiu i compartir-ho amb el vostre infant. 

Al Lligabosc creiem que el primer pas és establir una bona relació amb la família i acollir-la des del primer contacte. Aconseguir que us hi sentiu a gust, vol dir anar adquirint confiança en les persones que tindran cura del vostre infant.  Per tant, cal desgranar totes les pors i els dubtes i poder viure la nova etapa en positiu.

És bàsic que hi pugui haver, abans de començar, diferents trobades amb la família com són la 1a visita, la matrícula, l'entrevista amb la mestra, l'Escola Oberta,... Aquestes situacions permeten un acostament entre família i escola: poder parlar, ensenyar el centre, explicar com són els infants durant l'etapa dels 0 als 3 anys, què necessiten aprendre, com treballarem l'educació emocional, conèixer a tot l'equip, poder preguntar "absolutament" tots els dubtes, ...

Que l'adaptació dels nostres infants sigui lleugera depèn, en gran mesura, del caire que li donem els adults. Per tant, us convidem a posar-nos-hi amb els cinc sentits.