reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
08 setembre 2015
Notícies

Consells per viure-la millor. 

Ja ha arribat el gran dia. El primer dia a l'escola bressol!!

Us proposem un joc:

Ets un infant de la mateixa edat del teu. Avui és el teu primer dia d'escola. I et proposem dues maneres de fer viure l'entrada a l'escola bressol. Tu, després, decideix quina t'agradaria més.

Opció 1. Tot l'estiu que els pares et parlen de l'escola bressol. I tu penses: No sé ben bé que és, però, quan la mare m'ho diu, fa un somriure que no pronostica res bo. A més, cada vegada que es troba algú pel carrer, l'explica que "no sé què de l'escola bressol, que ella no sap si fer-ho, no sé què de deixar-me amb l'àvia, ..." i cada vegada que surt la paraula "escola bressol" la mare, s'entristeix... Aquest matí s'ha llevat molt estranya, i cada vegada que em mira.... Sort que després m'ha abraçat molt fort i quan hem arribat a l'escola, no em deixava anar... La mestra vinga a esperar-se, per tal de no estirar-me dels seus braços... Estic molt preocupat! Si la mare està tan angoixada... Aquí no em passarà res bo...

Opció 1. Durant tot l'estiu el pare i la mare han estat explicant-te que anar a l'escola bressol serà un gran esdeveniment! Un lloc fantàstic on jugaràs, coneixeràs amics i amigues... i xalaràs de valent. No només t'ho han dit a tu, sinó que també ho han explicat, amb gran èmfasi a totes les seves amistats (això vol dir que serà cert, ja que amb les amistats són molt sincers. En arribar a l'escola, t'han entrat a l'escola, molt contents i t'han ofert a la mestra, tot mostrant un to de complicitat i confiança. En tot moment has tingut la sensació que aquí estaries bé. En cap moment s'ha posat en dubte.

Quina opció triaries?