reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
30 març 2015
Notícies

Els infants de l'EBM El Lligabosc fan la primera sortida. L'especatacle de la Vella Quaresma a les Peixateries Velles, va captivar els infants de l'escola.

Com sabeu, a la nostra escola ens acompanyen pares i mares de les classes que no fan la sortida (0-1 i 1-2). És una manera més d'entendre l'escola com un tot i que, grans i petits, puguem gaudir de la sortida. Aquest cop ens han acompanyat l'Anna i el Jordi i, els hem demanat que ens facin quatre ratlles explicant l'experiència. Vet aquí:

Som el Jordi i l'Anna, els pares del Roger i avui hem pogut acompanyar als nens i nenes de 2-3 a la Plaça de les Peixeteries Velles per tallar una cama a la Vella Quaresma.

D'un fet que a priori sembla tan senzill, te n'adones que no ho és tan, i que amb una bona organització, com la que fa nostra escola, tot va rodat. Tots portaven un cartellet amb el seu nom, cosa que a nosaltres ens ha anat molt bé,  els "petus" que els identificaven clarament enmig de moltes nenes i nens i no ens oblidem de la peça clau, la corda. Es nota que ja ho han treballat abans, tots asseguts esperen que la Marta els cridi per agafar-se i no es poden deixar fins que ho digui. S'han portat molt i molt bé i hem disfrutat molt veient com badaven amb el Carni i els Cavallets!

Una experiència molt bonica que esperem tornar a repetir, hem après moltes coses i ens hi hem trobat molt a gust. Us animem,  pares i mares, que si teniu la oportunitat, ho proveu!

Aprofitem per felicitar a la Núria i a tot el seu equip per la gran professionalitat i la feina ben feta. Moltes gràcies! 

  

Jordi i Anna, 27 de març de 2015


Us convidem a comprovar-ho a la Galeria d'imatges: