reus.cat
cerca
logotip referent a escola Lligabosc
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
Visita al MAMT
Visita al MAMT 2Visita al MAMT 3Visita al MAMT 4Visita al MAMT 5Visita al MAMT 6Visita al MAMT 7Visita al MAMT 8Visita al MAMT 9Visita al MAMT 10Visita al MAMT 11
27 abril 2015
Notícies

Una de les activitats del Projecte Crea't 2, ens ha portat de visita al Museu d'Art Modern de Tarragona el passat dia 11 de maig.

La sortida ha estat la culminació de tota una programació destinada a coneixer la figura humana a través de l'escultura. Previament, els infants van estar treballant la silueta del seu cos, les postures i, juntament amb les famílies, les escultures de figura humana de Reus.

La visita al MAMT ha estat genial. Tant per l'esplendit acolliment per part de la Marisa i la Núria (MAMT Pedagògic), com pel fet d'haver treballat intensament el tema des de l'escola. La manera d'acostar l'art als infants, els exemples, poder tocar, mirar i experimentar... no ens n'hem adonat que ja era l'hora de marxar i encara teniem ganes de veure i fer més coses!

A més, us hem d'explicar que la Núria i la Marisa ens han felicitat per l'exemplar interès i saber estar dels i les nostres alumnes.

No us perdeu les fotos de la sortida que estan penjades a la Galeria d'aquest web: