reus.cat
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
02 desembre 2014
Circulars

Un curs més, Cuina Gestió segueix oferint-nos el seu servei de càtering amb la confiança, proximitat i seriositat de sempre.

Us adjuntem els menús del mes de desembre on hi trobareu els menús de petitons, els tritutars i els berenars.

Cal destacar que, apartir del mes de desembre, s'han incorporat una sèrie de canvis en els menús triturats dels dinars amb l'objectiu que siguin més variats en ingredients i gusts. Així doncs, els canvis seran:

  • Incorporació d'arròs a més de la patata com a font principal d'hidrats de carboni.
  • Més varietat de verdures tals com la ceba, el porro i la bleda que es sumaran a les utilitzades en l'actualitat que són la bajoca, la pastanaga i el carbassó. El triturat tindrà 3 verdures combinant i alternant aquestes 6 verdures enumerades.

Esperem que aquests canvis siguin del vostre grat i com no, dels infants que mengen a l'escola bressol.

Fitxers Relacionats: